Golden Retriever

Golden Retriever.Caini de vanatoare la baza insa care se utilizeaza cel mai adesea ca exemplare de familie, adevarati membri de familie am spune noi datorita temperamentului echilibrat si al atasamentului manifestat pentru copii.

TARA DE ORIGINE este Anglia.

APTITUDINI: Caine de companie perfect dar si apt pentru diverse sporturi de camp care implica o buna conditie fizica.

DIMENSIUNI: Grebanul la aceasta rasa este situat la o inaltime medie de 58 cm pentru masculi si la 54 cm pentru femele.

BLANA: Este alcatuita dintr-un par moale si putin ondulat iar al doilea strat este unul format din par mai scurt si foarte rezistent la conditiile de mediu.

INGRIJIREA NECESARA: Se ingrijeste ca oricare alt caine, prin periere periodoca pentru indepartarea firelor de par moarte.Se va indeparta si firele de par de la nivelul pernitelor iar unghiile se vor ajusta la intervale regulate de timp.Daca va doriti un aspect perfect puteti apela si la trimare.

CARACTER: Sunt caini calmi si iubitori, se inteleg foarte bine cu copiii dar si cu animalele de curte.Un atuu important al acestei rase este faptul ca nu latra mult.

DRESAJ: Se recomanda sa-l tratati cu blandete in timpul dresajului pentru ca este un caine sensibil.Invata repede asa ca este bine sa perseverati cu incredere.Recomandam varierea exercitiilor de dresaj, iar un astfel de curs este recomandabil.

COMPORTAMENT SOCIAL: Sunt caini prietenosi si iubitori cu familia din care fac parte insa sunt vigilenti in ceea ce priveste strainii pe care ii privesc cu neincredere.

EXERCITII: Ne simtim responsabili in a va spune ca acesti caini au nevoie de un regim suficient de miscare, asadar achizitionati un astfel de caine doar daca aveti conditii, recomandabil ar fi la curte.Daca stati la bloc si doriti totusi achizitionarea unei astfel de rasa este bine sa-l supuneti la exercitii solicitante precum alergatul pe langa bicileta sau role, innot si fly-ball-ul.

REMARCI SPECIALE: Rasa Golden Retriever este o rasa echilibrata si extrem de populara, poate si din acest motiv romanii achizitioneaza de la noi din ce in ce mai multe exemplare.Pentru ca nu avem cum sa verificam clientul ci doar sa-l credem pe cuvant, va rugam insistent sa incercqati pe cat posibil sa sigurati acestei rase ingrijirea necesara care inseamna hrana de calitate, odihna, miscare si echilibru emotional.

Reclame

Posted on Octombrie 26, 2008, in Rase de caini. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: